Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Diablo III: Reaper of Souls

Diablo III's ottende sæson slutter snart

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi nærmer os årets afslutning, og i den anledning bliver det også enden på den ottende sæson i Diablo III: Reaper of Souls.

Har du endnu ikke fået de belønninger sæsonen har medbragt, kan det stadig nås endnu, for portene lukker først fredag den 30. december, for derefter at åbne igen, når den niende sæson starter fredag den 6. januar 2017.

Når en sæson afsluttes, bliver alle sæsonhelte overført til den normale del af spillet, for derefter at starte på en frisk når den næste sæson starter. Er du ukendt med sæsonkonceptet, anbefaler vi at se videoen nedenfor, hvor Blizzard's Matt Amy forklarer sæsonernes forløb.

HQ
Diablo III: Reaper of Souls

Relaterede tekster

1
Sæson 11 af Diablo III er begyndt

Sæson 11 af Diablo III er begyndt

NYHED. Skrevet af Andreas Juul

Diablo IIIs sæson 11 er undervejs, hvilket også er den anden sæson på konsollerne. En af de nye tilføjelser i denne forbindelse er selvfølgelig Necromancer-klassen og du...Indlæser mere indhold