Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Diablo III: Reaper of Souls

Diablo III-skaber Jay Wilson forlader Blizzard

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Diablo III var i begyndelsen et kaotisk projekt for Blizzard. Man fik ofte fejl når man prøvede at logge ind på serverne (hvem husker ikke Error 33?), og auktionshuset ødelagde mulighederne for at få godt udstyr, da penge var involveret i chancen for at få godt loot.

Men sidenhen er Diablo III gået hen og blevet et hit efter den seneste udvidelse Diablo III: Reaper of Souls. Hovedmanden bag Diablo III, Jay Wilson, forlader nu Blizzard efter ti lange år hos spilgiganten.

Jay Wilson har netop skrevet på sin Twitter-konto:

"Sad to say after 10 of the best years of my life this will be my last week at Blizzard, and in the games industry."

Udover at have støbt grundelementerne i det oprindelige Diablo III, trak Jay Wilson sig fra Diablo-holdet, for derefter at arbejde på det nu annullerede Project Titan, der istedet blev til Overwatch.

Han har dog også fået sat sine fingeraftryk på det store MMORPG-spil World of Warcraft, hvor han også har været med til at designe World of Warcraft: Warlords of Draenor.

Diablo III: Reaper of Souls

Relaterede tekster

1
Sæson 11 af Diablo III er begyndt

Sæson 11 af Diablo III er begyndt

NYHED. Skrevet af Andreas Juul

Diablo IIIs sæson 11 er undervejs, hvilket også er den anden sæson på konsollerne. En af de nye tilføjelser i denne forbindelse er selvfølgelig Necromancer-klassen og du...Indlæser mere indhold