Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Diablo Immortal

Diablo: Immortal er nu genstand for officiel advokatundersøgelse

De vil kigge nærmere på spillets mikrotransaktioner.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom at mange har været ret vilde med Diablo: Immortal som spil, så har der ikke rigtig hersket tvivl om at spillets monetarisering har været ubalanceret fra start af. Dette resulterer nu i at spillet er blevet genstand for en advokatundersøgelse, som kan lede til et søgsmål.

Polygon kan slå fast at advokatbureauet Migliaccio & Rathod LLP nu efterforsker spillet, og Activision Blizzard, og det er meget, meget specifikt; de kigger på om hvorvidt udvikleren har misrepræsenteret værdien af et Blessing of the Worthy Gem i spillet.

Det her Gem kunne købes, og indgik aktivt i bundles på over $100, men selvom at beskrivelsen i starten var at det ville "grant a 20% chance to deal damage to enemies that amounted to 12% of the player's maximum life", så skulle det vise sig snarere at være 12%.

Det er en teknisk fejl, naturligvis, men når du Blessing of the Worthy kunne købes for hundredevis af kroner, så mener bureauet måske at der er tale om falsk markedsføring at produkt man kan købe.

Activision Blizzard har ikke kommenteret yderligere på sagen.

Diablo Immortal

Relaterede tekster

Diablo ImmortalScore

Diablo Immortal

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Vi har udforsket hver en afkrog af denne nye version af Sanctuary.Indlæser mere indhold