Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Diablo Immortal

Diablo Immortal har nu den værste Metacritic-brugerscore nogensinde

Av, det bliver også bare værre og værre.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Diablo Immortal er uhyre populært, det ved vi allerede. Faktisk har Activision Blizzard slået fast, at det er seriens største lancering. Men samtidig har spillet skabte røre blandt fans, og har endnu en gang kickstartet debatten om monetarisering i spil der sigter efter et bredt publikum.

Det har gjort at spillets Metacritic-side er blevet direkte oversvømmet med negative brugeranmeldelser. Tidligere har spillet vundet den tvivlsomme ære at være Blizzards laveste scorende spil til dato målt på brugerscore, men nu er det blevet endnu værre.

Som VGC skriver sidder PC-versionen på 0.3 i skrivende stund, men har været nede og ramme 0.2, og det er med over 3500 anmeldelser, så det gør spillet til det værst brugeranmeldte spil i Metacritics historie.

Primært brokker fans sig netop over monetariseringen. Hvad er dit indtryk?

Diablo Immortal

Relaterede tekster

Diablo ImmortalScore

Diablo Immortal

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Vi har udforsket hver en afkrog af denne nye version af Sanctuary.Indlæser mere indhold