Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Diablo IV

Diablo IV får bedre heste

Blizzard lover, at det fremover vil være nemmere at navigere Sanctuary på hesteryg.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Til at hjælpe med at navigere den store verden i spillet, introducerede Diablo IV som noget nyt heste, spilleren kan ride på.

Ifølge IGN har hestene dog været en blandet succes, da de ofte sidder fast i terrænet, og derfor er den kommende opdatering til spillet nok kærkommen for dem, der foretrækker at opleve Sanctuary på ryggen af en majestætisk hingst.

I deres seneste livestream fortæller Blizzard, at de arbejder på hestenes kollisionsvariabler, så de fremover vil sidde mindre fast.

På Twitter tilføjer Blizzard-designeren Joe Shely, at hestene også vil blive i stand til at bryde igennem barrikader, og så vil deres påkaldelsestimer nulstilles, hvis du for eksempel kravler op ad en stige.

Diablo IV har overordnet set været en stor succes, og ovenpå sin lancering tidligere på sommeren har action-rollespillet allerede rundet 10 millioner spillere. Flere af spillets opdateringer har dog mødt kritik, hvilket har ført til, at Blizzard har måtte justere eller rulle ændringer tilbage.

Diablo IV

Relaterede tekster

Diablo IVScore

Diablo IV

ANMELDELSE. Skrevet af Claus Larsen

Det har taget mange, mange år, men det er tid til at drage til helvedet igen. Og sikke en triumf.Indlæser mere indhold