Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Diablo IV

Diablo IV var sidste måneds bedst sælgende spil i USA

Spilforbruget steg samtidig med 9% sammenlignet med juni 2022.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Forbruget på det amerikanske spilmarked steg med 9% i juni sammenlignet med samme måned sidste år. Det skriver Gamesindustry.biz. Det samlede salg lød derfor på $4.7 milliarder.

Softwaresalget steg med 7% ($4 milliarder) og var især drevet af Diablo IV, Final Fantasy XVI, Street Fighter 6, der alle havde en stærk lanceringsmåned, hvor de endte på henholdsvis første-, anden- og tredjepladsen af salgslisterne.

Hardwaresalget var 22% højere ($454 millioner) end sidste år, hvilket især skyldes at den bedst sælgende konsol på det amerikanske marked, PlayStation 5, var langt mere tilgængelig i butikkerne.

Ikke siden juni 2008 er der på det amerikanske marked blevet brugt så meget på konsoller i den normalt lidt sløve sommermåned.

Diablo IV

Relaterede tekster

Diablo IVScore

Diablo IV

ANMELDELSE. Skrevet af Claus Larsen

Det har taget mange, mange år, men det er tid til at drage til helvedet igen. Og sikke en triumf.Indlæser mere indhold