Dansk
Gamereactor
nyheder
Heroes of the Storm

Diablo's Deckard Cain bliver snart spilbar i Heroes of the Storm

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Den ikoniske karakter Deckard Cain, der kendes fra Diablo-serien, bliver snart spilbar i Heroes of the Storm. Hans rolle er at hjælpe holdet, ved blandt andet at kaste helende flasker efter sine holdkammerater.

Desuden får han også fordele af at være tæt på sine holdkammerater, da han dermed bliver mere resistent mod fjendtlig skade, samtidigt med at hans evner bliver hurtigere klar til brug. Hans offensive evner er at kaste med den ikoniske Horadric Cube, der giver fjender i det område hvor den lander skade samt sløver dem, samt Scroll of Sealing, hvor Cain tegner en magisk trekant på kortet, der giver modstanderne skade og sætter dem fra i 1,5 sekund.

Cain har også to ultimative evner, hvor den ene er Stay Awhile and Listen, der får fjenderne til at falde i søvn ved at høre på hans historier, samt Lorenado, der kaste en stor bog ud og slår alle fjender væk der bliver rørt af den.

Det vides endnu ikke hvornår han udkommer til Heroes of the Storm, men det forventes at han snart kommer til at optræde på spillets testserver.

HQ
Heroes of the Storm

Relaterede tekster

Heroes of the StormScore

Heroes of the Storm

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Fischer

Anders er for alvor gået i dybden med Blizzard's bud på den moderne MOBA, og kan nu levere en dom.Indlæser mere indhold