Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Battlefield 2042

DICE indrømmer at de skød forbi med Battlefield 2042

Ja, det er vist lidt af en underdrivelse.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

EA og DICE har flere gange indrømmet at de ikke udgav et færdigt spil, dengang hvor de lancerede Battlefield 2042. Nu er vi dog adskillige sæsoner inde, og det lader til at studiet og udgiveren er mere tilfreds med den måde spillet ser ud nu end tidligere.

I et interview med MP1ST fortæller DICE's Alexia Christofi at de "skød forbi" med lanceringen, men at de mener at de har et meget, meget bedre spil mellem hænderne i dag.

"We shot for the moon, and we just missed...And I think delaying Season 1 was difficult for us. It was hard, but the team realized that we were totally doing it for the right reasons and that we needed to focus on, like, 'How do we make sure that the feedback from the community is more embedded in what we're doing? It launched rough, but man is it a really good game now."

Er du enig med DICE?

Battlefield 2042

Relaterede tekster

Battlefield 2042Score

Battlefield 2042

ANMELDELSE. Skrevet af Kieran Harris

Spillet mangler godt nok en singleplayer-kampagne, men de tre online modes leverer en fed Battlefield-oplevelse alligevel.Indlæser mere indhold