Dansk
Gamereactor
nyheder
Star Wars Battlefront II

DICE siger at det vil "tage tid" at fikse fejl i Battlefront II der gør det uspilleligt på PC

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom at DICE for lang tid siden holdte op med at udgive nyt indhold til Star Wars Battlefront II, så er der en klar forventning fra de mange spillere om at de fortsat vil balancere spillet, og rette eventuelle fejl.

Helt tilbage i oktober måned begyndte spillere på PC at rapportere en ret signifikant fejl, nemlig at alle spillere blev udødelige. Kampe kunne ikke afvikles, ingen fik point, og denne fejl har nu spredt sig til at inkludere en god portion af samtlige kampe der genereres på platformen.

Så hvordan har DICE reageret? Problemet blev identificeret midt i oktober, og der er nu et utal af Reddit-indlæg om det her problemer, der, igen, gør hele spillet uspilleligt. EA og DICE har svaret flere gange i løbet af efteråret, og udelukkende slået fast at de "kigger på det". Det er først her for nylig at Community Manager Kevin Johnson har skrevet følgende:

"With folks only just returning to the office this past week, progress has understandably (and unfortunately) been slow through the holidays. However progress was made towards getting a fix in place, it will be fixed, and we'll keep you all updated when they can do so."

Han har slet ikke sat dato, eller sågar måned på, og det har gjort at mange nu siger at det er sådan her disse "live service"-projekter ender.

Star Wars Battlefront II

Relaterede teksterIndlæser mere indhold