Dansk
Gamereactor
nyheder
ARK: Survival Evolved

Digital Foundry: Den fulde udgave af ARK: Survival Evolved skuffer

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

ARK: Survival Evolved har længe været under udvikling, og har også været tilgængeligt i længere tid som en Early Access-titel på PC og Xbox One. Spillet er endeligt udkommet i en færdig udgave, men ifølge Digital Foundry har spillet svært ved at retfærdiggøre sin status som "færdigt".

Folk der har spillet den tidlige adgang af spillet ved at udvikleren, Studio Wildcard, ikke har haft helt med at optimere spillet på trods af at det afvikles på Unreal Engine 4, og i Digital Foundry's test var der ikke stor forskel på den tidlige adgang til den fulde udgivelse af spillet.

For eksempel er der to muligheder for at afviklet spillet på PlayStation 4 samt Pro: Normal og Detailed. Normal afvikler spillet i 640p, mens Detailed afvikler spillet i 720p, og uanset valg af af detaljedgrad ryger spillet ofte langt ned over 30 billeder i sekundet, hvilket virker voldsomt for en titel der afvikles i 640p eller 720p-opløsning.

Læs hele Digital Foundry's analyse af spillet her.

ARK: Survival Evolved

Relaterede tekster

4
ARK: Survival EvolvedScore

ARK: Survival Evolved

ANMELDELSE. Skrevet af Ford James

Det overraskende hit er ankommet i færdig version på konsollerne - men hvordan er det endelige produkt?Indlæser mere indhold