Dansk
Gamereactor
nyheder
Rise of the Tomb Raider

Digital Foundry sammenligner: Rise of the Tomb Raider er langt flottere på One X

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Rise of the Tomb Raider udkom først på Xbox One som tidseksklusiv konsolaftale, men aftalen gjorde ikke meget godt for Microsoft.

Udover at spillet var konsoleksklusivt i godt og vel et år, endte Xbox One-udgaven med at være den dårligste udgave af dem alle, da der blandt andet var problemer med hastigheden af styringen i spillet.

PlayStation 4 Pro fik en opgraderet udgave af spillet, og det samme sker ligeledes for de kommende One X-ejere, og til de sidstnævnte mener Digital Foundry at spillerne bør glæde sig.

I en sammenligning mellem PlayStation 4 Pro og Xbox One-udgaverne står sidstnævnte ofte langt skarpere og flottere i farverne end Pro-udgaven af spillet. Dette bør selvfølgeligt også forventes af hardware der er dobbelt så dyrt som modparten, men noget spændende er, at Digital Foundry i øvrigt også, at One X-udgaven er flottere end PC-udgaven i visser omgivelser.

Ligesom PlayStation 4 Pro-udgaven af spillet får One X-ejere også valgmuligheder når det kommer til afvikling af spil, så spilleren selv kan vælge mellem 4K-opløsning og 30 billeder i sekundet, eller 1080p-opløsning og 60 billeder i sekundet.

Se videoen for den detaljerede sammenligning her. Du kan også læse artiklen og se billederne her.

Rise of the Tomb Raider

Relaterede tekster

Rise of the Tomb RaiderScore

Rise of the Tomb Raider

ANMELDELSE. Skrevet af Bengt Lemne

Lara Craft udvikler sig fra overlevende til eventyrer i Crystal Dynamics andet kapitel i den nye Lara Croft-serie.Indlæser mere indhold