Inden du nu begiver dig ud i Share Plays lyksageligheder og inviterer Gud og hver mand ind i dine spil, så bør du lige stoppe op. Der er nemlig potentiale for virkelig at trolle her.
Vi har i dagens løb testet de nye Share Play-features, som kom på PlayStation 4 i forbindelse med 2.0-opdateringen. Mens det virker imponerende (på trods af en lille smule input lag, hvilket vel var at forvente). så er der også uheldige muligheder.
Det lykkedes os nemlig også at slette save games på hinandens konti. Vi behøver vel ikke at fortælle dig, at der er en potentiel katastrofe ventende lige der?
En sikkerhedsforanstaltning (udover kun at invitere folk du kender og stoler på) er naturligvis at gemme dit save i Cloud-tjenesten.
Har I prøvet det? Og hvad synes I om funktionen?