Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Somerville

Dino Patti: PlayStation kom ikke på banen ved udgivelsen af Somerville

Den tidligere medstifter af Playdead forklarer, hvorfor Somerville først kom til Xbox.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Senere på måneden kommer Somerville til PlayStation efter cirka ni måneders konsoleksklusivitet til Xbox.

Bag spillets udvikler Jumpship står den britiske filmskaber Chris Olsen og danske Dino Patti, der i sin tid var med til at stifte Playdead. For nyligt gæstede sidstnævnte spilpodcasten Arkaden, og her forklarer han, at en af grundene til, at Somerville først kom til Xbox, var, at PlayStation ikke virkede særligt interesserede i projektet.

"PlayStation kom med en okay deal, dengang vi havde lavet Inside. De blev så overbudt, men jeg synes, da vi lavede Somerville, der var PlayStation slet ikke på banen," fortæller Dino Patti. "Man snakker med nogen og man kommer lidt ind i den normale kø. Der er ikke nogen, der kommer og siger, 'hør, det er et fedt projekt, og I er nogle fede mennesker, vi vil have jer.' Der er en eller anden chef, der sidder der, der ikke har nogen visioner lige for tiden, tror jeg, ift. hvad der kommer på.'"

Udover forholdet til Xbox og PlayStation kommer Dino Patti ind på en lang række emner og anekdoter fra sin tid i spilbranchen, og det er bestemt værd at give afsnittet et lyt på ens foretrukne podcastplatform.

Somerville

Relaterede tekster

2
SomervilleScore

Somerville

ANMELDELSE. Skrevet af Ketil Skotte

Jumpships debuttitel smager skønt af Playdead, selvom det ikke mætter helt så meget.Indlæser mere indhold