Dansk
Gamereactor
lifestyle

Discord tildeler angiveligt køn til brugere ved hjælp af maskinlæring

Dette har tilsyneladende stået på siden august 2022.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Uanset hvad du måske identificerer dig som, ser det ud til, at Discord bruger maskinlæring til at tildele dig et køn og en aldersgruppe, og det kan have gjort det i nogen tid.

Som først opdaget af Discord Previews over på Twitter, i filerne i Discord-datapakkerne, kan vi se, at AI er blevet brugt til at bestemme køn og aldersgrupper for nogle brugere. Via Dexerto har Discord siden reageret på denne åbenbaring og sagt følgende i en erklæring:

"Ligesom andre virksomheder bruger vi oplysninger til at hjælpe os med at forstå vores forretning og forbedre produktet. Dette omfatter visse slutninger, vi kan drage om brugere. Vi inkluderer disse oplysninger i brugernes dataanmodninger om gennemsigtighed, og brugerne kan begrænse de oplysninger, vi bruger, ved at slå "Brug data til at forbedre Discord" fra i indstillingerne for privatliv og sikkerhed.

Dette er en annonce:

Du behøver ikke afsløre dit køn, når du tilmelder dig Discord, men du skal tilføje en fødselsdato. Folk kan dog altid lyve om sidstnævnte. Uanset hvad, viser det bare, uanset hvad du gør, medmindre du er i en hytte i skoven, har nogen dine data.

Discord tildeler angiveligt køn til brugere ved hjælp af maskinlæring


Indlæser mere indhold