Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Dishonored

Dishonored har vind i sejlene

Overgår Bethesdas forventninger

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Dishonored er et hit. Og ikke nok med det, så er det et større hit end udgiveren Bethesda havde regnet med. Det fortæller PR-bossen Pete Hines til Destructoid, og selvom han ikke nævner specifikke tal, er han tydeligvis begejstret.

"Jeg kan fortælle dig at Dishonored langt overgår vores forventninger til salg, hvilket er særligt fedt taget i betragtning, at det er en ny IP, der står over for en række veletablerede serier i dette kvartal", siger Hines. "Vi havde fremragende tal igen i denne weekend, både i butikkerne og på Steam, hvor Dishonored stod som det bedst sælgende spil henover helligdagene i weekenden (Thanksgiving, Red.). Og Dishonored har solgt virkelig godt i udlandet".

"Så vi er meget tilfredse og sætter pris på alle de fans, der har støttet Dishonored og Arkane. Vi har tydeligvis en ny franchise her", siger Hines.

Dishonored

Relaterede tekster

DishonoredScore

Dishonored

ANMELDELSE. Skrevet af Mika Sorvari - GR FI

Efterårets snigmordersæson skydes i gang med et brag, når Dishonored blander superkræfter med steampunk.Indlæser mere indhold