Dansk
Gamereactor
nyheder
Thief

Dishonored-instruktør har tidligere pitchet Thief 4 og meget mere

Hvad ønsker du at se fra Dishonored-skaberen?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Harvey Smith er kendt som en af de ledende figurer hos Arkane, og har blandt andet givet os Dishonored og Prey. Men i årenes løb har han også pitchet en række ideer, som aldrig nogensinde blev til noget.

I et interview med NME fortæller han, at han blandt andet har pitchet et nyt Thief-spil, et spil baseret op Blade Runner og en Immersive Sim inspireret af filmen Heat.

Disse er blevet bragt foran en udgivers øjne i løbet af hans lange karriere, og nu bliver hans næste spil det kooperative Redfall.

Hvad ønsker du at se fra Smith efter?

Thief

Relaterede tekster

ThiefScore

Thief

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Efter at have skjult sig i skyggerne i et årti, vender Thief endelig tilbage. Hvordan ser serien, der skabte den moderne stealthgenre, ud anno 2014?

5
Der er en Thief-film på vej

Der er en Thief-film på vej

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Straight Up Films har købt rettighederne til en film baseret på Thief-serien fra Square Enix. Serien blev genoplivet i 2014, da Eidos Montreal udgav Thief, der endnu en...

5
Thief skal filmatiseres

Thief skal filmatiseres

NYHED. Skrevet af Lee West

Prime Universe, der tidligere har kastet en benhård Timothy Olyphant i hovedrollen som Hitman, er nu på vej med et andet spil i filmform. Således har de sikret sig...Indlæser mere indhold