Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder

Disney anser det som en prioritet at få "genstartet" Pirates of the Caribbean

Men det lader ikke umiddelbart til at Johnny Depp vender tilbage som Jack Sparrow.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hvorimod der ofte opstår debat om præcis hvor det gik galt, så er de fleste enige om at Pirates of the Caribbean-serien tog et dyk et sted på vejen, og aldrig rigtig kom sig helt. Men Disney ønsker stadig at se om ikke de kan få bjerget den synkende skude.

Om det er igennem Margot Robbies film ledt af kvindelige stjerner, eller et comeback til Johnny Depp som Jack Sparrow, så anser Disney det for en prioritet at få genstartet Pirates of the Caribbean-serien. Dette bekræfter produktionschef his Disney, Sean Bailey, i et interview med New York Times. Han siger dog at de føler at de har en god historie:

"We think we have a really good, exciting story that honors the films that have come before but also has something new to say."

Men hvad med Depp, kunne han vende tilbage? Han blev faktisk spurgt helt direkte, og til det svarede han: "noncommittal at this point."

Ønsker du at se mere?

Disney anser det som en prioritet at få "genstartet" Pirates of the Caribbean


Indlæser mere indhold