Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

LIVE
HQ
logo hd live | Synced
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Dansk
   Gamereactor
   nyheder

   Disney+ står til at miste endnu mere indhold for at spare penge

   Allerede er serier som Willow, The Mysterious Benedict Story og The World According to Jeff Goldblum blevet fjernet.

   Abonner på vores nyhedsbrev her!

   * Påkrævet felt
   HQ

   Disney skal ud og spare penge, og de har fået samme idé som Warner Bros. Discovery, nemlig aktivt at fjerne indhold fra deres egne respektive streamingtjenester, for så på den måde at undgå at betale såkaldte "residuals" til de mennesker der har lavet indholdet.

   Disney har allerede tidligere fjernet Willow, The Mysterious Benedict Society, The World According To Jeff Goldblum, og meget mere, og vi ved nu at de står til at fjerne endnu mere indhold. De har nemlig meldt ud overfor amerikanske SEC, at de vil fortsætte med at gennemgå denne "strategic change".

   De har allerede "spare" $1.5 milliarder i en impairment charge, og står til at tilføje yderligere $400 millioner, og det vil ske inden måneden er omme, hvor finanskvartalet slutter.

   Disney har desuden slået fast, at vi både snakker om indhold produceret af andre netværker, og af Disney selv, så det vides ikke hvad der kommer til at falde fra.

   Disney+ står til at miste endnu mere indhold for at spare penge


   Indlæser mere indhold