Dansk
Gamereactor
gadget-tekster

DJI Osmo Pocket 3

DJI leverer et af deres mest samhørige produkter til dato.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Selvom at DJI's diverse stykker udstyr til professionelle fotografer og glade, entusiastiske amatører langsomt men sikkert har krøbet sig nærmere perfektion med hver enkeltstående iteration, så har det ofte føltes lidt som at de forskellige departementer der designer de her produkter ikke taler nok sammen til at sikre at de rigtige designbeslutninger gentages tværs over hele linjen.

HQ

En god taske til en Mavic-drone erstattes af en værre til Mini, en Pocket tripod mount mangler pludselig Mobile - det er den slags ujævnhed der kan frustrere, særligt når DJI løbende demonstrerer at de ellers er en uhyre konsekvent producent.

Når det brok så er af vejen, så har du Osmo Pocket 3, et produkt der ikke bare kombinerer Mobile og Action i et og samme produkt. Du har en gimbal, du har et dedikeret GoPro-lignende action-camera i et og samme produkt, og takket være solide accessories og glimrende byggekvalitet, så er det det kamera vi vil bruge fremadrettet, og det vi ligeledes vil anbefale.

DJI Osmo Pocket 3

Okay, så ideen er såre simpel. Ved at flippe displayet på Pocket 3 fra horisontal til vertikal position, så tænder den, og kalibrerer den gimbal der holder på den 108 grader 20mm eller f/2.0-linse, som skyder i op til 4K/60fps i 16:9-forholdet. Det betyder at du får samme stabile optagelse som med en Osmo Mobile 6, samtidig med at du kan skyde med et dedikeret kamera, som giver dig alt hvad du skal bruge uden at være nødsaget til at hive telefonen op af lommen.

Dette er en annonce:

Sammen med OLED-panelet på to tommer har du naturligvis et joystick, der gør at du manuelt kan panorere, som man også kan tillade sig at forvente af en gimbal. Den kan panorere fra -235 til 58 grader, give dig -120 til 70 grader i tilt og -45 til 45 grader i roll, som er ganske fornuftigt, og den ret solide, og efterhånden gennemtestede, 1" CMOS-sensor giver dig stabil zoom på optisk 2x med masser af billedstabilisering.

Direkte i softwaren, som optager direkte på microSD op til 512GB, er der alle de muligheder du forventer, som Countdown, Panorama, Hyperlapse og Motionlapse. Den har en dedikeret low-light mode, der åbner for mere lys når der er behov for det, og der er naturligvis samme ¼" threading i bunden til stativer.

Naturligvis er den primære begrænsning, at du ikke kan placere en telefon med eksempelvis 5x eller 10x optisk zoom, eller skifte til en ultra-wide på 120 grader. Smartphones har et utal af varierede optiske muligheder at vælge imellem, som en simplere løsning ikke rigtig kan gengive. Men hvad du mister i alsidighed får du i dedikeret pålidelighed, og bare det at starte Osmo Pocket 3 og påbegynde en optagelse er langt bedre oplevelse for en produktionsvirksomhed som vores.

DJI Osmo Pocket 3
Dette er en annonce:

Faktisk er dette et direkte glimrende bud på "mit første DJI-produkt". Du mangler det utal af shooting modes du får andetsteds, styringen er letforståelig og intuitiv og idet du flipper skærmen er du faktisk klar til at køre. Hvis du køber den lidt større pakke får du sågar DJI Mic bygget direkte ind, som kun kræver at du ifører dig mikrofonen, og tænder. Den har ikke en IP-certificering mod vand, det kunne have været nyttigt at kunne bruge den i regnvejr, og selvom at vi elsker den modulære opbygning, der tillader tilknytning af eksempelvis en batteripakke, så bliver det hurtigt ret dyrt.

Men DJI Osmo Pocket 3 er en af de mest sammenhængende pakker DJI har tilbudt, hvis du spørger os, og demonstrerer et mere samlet skridt fremad end andre, måske bedre, produkter har demonstreret tidligere. Bravo.

09 Gamereactor Danmark
9 / 10
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede teksterIndlæser mere indhold