Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
ModNation Racers

Dobbelt XP i Modnation Racers

Flere erfaringspoints til de kreative

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Sony kan fortælle at alle Modnation Racers-spillere vil optjene dobbelt så mange erfaringspoints som normalt, frem til den 8. september. Dette gælder for de spillere som skabere deres egne udfordringer, samt kører i kap i XP/XP series.

En lille gut ved navn Lil' Tinker (se billedet) som tidligere kun var tilgængelig for de som havde forudbestilt spillet, vil også blive tilføjet som DLC.

ModNation Racers

Relaterede tekster

ModNation RacersScore

ModNation Racers

ANMELDELSE. Skrevet af Carsten Odgaard

Carsten har spillet LittleBigPlanet på hjul. Læs anmeldelsen af gør-det-selv-spillet ModNation Racers lige her, og se om Mario Kart ryger af tronen...

Se ModNation-vinderne

Se ModNation-vinderne

NYHED. Skrevet af Redaktionen

Vi har nu talt stemmer op, tjekket for snyd og bedrag samt brokket os højlydt, når vores favortitter ikke fik nok point. Læs med her hvis du vil se, hvem der vandt en PlayStation 3...Indlæser mere indhold