Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Don't Starve

Don't Starve lander på PS Vita i næste uge

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Klei Entertainments roste overlevelsesspil Don't Starve er klar til at indtage PlayStation Vita i næste uge, skriver PlayStation-bloggen. Den håndtholdte udgave indeholder også udvidelsen Reign of Giants, der tilføjer nye figurer at spille som, omgivelser, vejrsæsoner og mere til.

Desværre bliver der ingen cross-save, skriver Jamie Cheng fra Klei, da de har været nødt til at lave visse af spillets systemer om fra bunden. Det betyder at du ikke vil kunne bruge dit savegame fra PlayStation 4-spillet på Vita, eller omvendt.

Spillet er dog cross-buy, så har du allerede PS4-udgaven, får du automatisk Vita-versionen, når den udkommer. Og køber du spillets, får du det til begge platforme. Don't Starve udkommer til PS Vita den 3. september.

Relaterede tekster

8
Don't StarveScore

Don't Starve

ANMELDELSE. Skrevet af Philip Lauritz Poulsen

Phillip er sultet ihjel, blevet spist af edderkopper, startet skovbrænde og blevet sindssyg i ødemarken. Men trods dysterheden er Don't Starve et herligt, herligt spil.Indlæser mere indhold