Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Don't Starve

Don't Starve opgraderes snart med multiplayer-muligheder

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi har flere gange tidligere fortalt om det forunderlige Don't Starve her på siden, dog altid som et solo-eventyr for kun en spiller af gangen. Sådan bliver det dog ikke ved med at være.

Spillets udvikler, Klei Entertainment, har således afsløret at de arbejder på en kommende udvidelse der har fået navnet Don't Starve Together, og som vil indføre multiplayer for to eller fire spillere på samme tid.

Udvidelsen udkommer i første omgang til PC og senere på PlayStation 4 og Vita, og vil være gratis for alle de som allerede ejer spillet i forvejen.

HQ

Relaterede tekster

8
Don't StarveScore

Don't Starve

ANMELDELSE. Skrevet af Philip Lauritz Poulsen

Phillip er sultet ihjel, blevet spist af edderkopper, startet skovbrænde og blevet sindssyg i ødemarken. Men trods dysterheden er Don't Starve et herligt, herligt spil.Indlæser mere indhold