Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Don't Starve

Don't Starve Switch Edition udkommer i næste uge

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Klei Entertainment har netop offentliggjort at Don't Starve: Nintendo Switch Edition udkommer i næste uge, og spillet vil indeholde begge udvidelser, Shipwrecked og Reign of Giants.

Indtil videre er spillets amerikanske pris blevet offentliggjort, der lyder på 19,99 dollars, så det forventes at spillet kommer til at koste 150 kroner på Switch. Der er desuden også en ny udvidelse på vej til spillet med titlen Hamlet, hvor protagonisten Wilson har fundet en portal der byder ind til et nyt univers.

Don't Starve: Nintendo Switch Edition udkommer den 12. april til Switch, mens udvidelsen forventes at komme i løbet af det første halvår i 2018.

Don't Starve

Relaterede tekster

8
Don't StarveScore

Don't Starve

ANMELDELSE. Skrevet af Philip Lauritz Poulsen

Phillip er sultet ihjel, blevet spist af edderkopper, startet skovbrænde og blevet sindssyg i ødemarken. Men trods dysterheden er Don't Starve et herligt, herligt spil.Indlæser mere indhold