Dansk
Gamereactor
nyheder
Doom 3

Doom 3 udvidelse på vej

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Fans af det umanerlig flotte Doom kan glæde sig til flere eventyr i rædslernes korridorer. Activision og id Software har nemlig offentlig gjort at man er godt i gang med en udvidelse med titlen Resurrection of Evil.

Udvidelsen der er under udvikling hos Nerve Software indeholder ifølge informationerne en helt ny historie, en dobbeltløbet shotgun, nye karakterer og lokaliteter. Historiens centreres omkring et artefakt der indeholder alle helvedes kræfter - og som altid vil dæmonerne have disse kræfter på egne hænder. Så gæt hvem der skal blæse dem lang pokker i vold?

På multiplayer-siden loves der en fordobling af spillere, så det nu er muligt at spille otte spillere sammen. Der vil også være masser af nye baner.

Activision har ikke meddelt hvornår udvidelsen står til udgivelse, så indtil videre kan du ikke sætte et definitivt kryds i kalenderen.

Relaterede tekster

2
Doom 3Score

Doom 3

ANMELDELSE. Skrevet af Alan Vittarp Rasmussen

id Softwares blændende gyserepos udgives til Xbox og Alan er skræmt fra vid og sans. Hør hvad der gør Doom 3 så fantastisk.

3
Doom 3Score

Doom 3

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Nielsen

En enkeltbillet til Mars og et liv i helvedes mørke korridorer. Thomas Nielsen har besøgt den røde planet og er klar til at fortælle om det.Indlæser mere indhold