Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Doom Eternal

DOOM Eternal: The Ancient Gods - Part 2 får snart en trailer

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I løbet af den seneste tid er id Software blevet bedre og bedre til at opdatere deres udvikling af DOOM-franchisen, samt deres opdateringer til spillet. DOOM Eternal's første udvidelse var The Ancient Gods Part 1, og var på niveau med det oprindelige DOOM Eternal, hvis ikke bedre, og snart kommer der endnu en udvidelse til den klassiske franchise med The Ancient Gods 2.

id Software har bekræftet igennem deres officielle Twitter-konto, at vi snart får en teaser trailer til den kommende The Ancient Gods Part 2 DLC.

Selvom det virker skørt at tease til en teaser trailer, så er fans alligevel glade for at de får noget nyt fra den ventede spil-udvidelse, og det er bedre end ingenting, er det ikke?

DOOM Eternal er tilgængelig på PS4, Xbox One, PC, Stadia og Nintendo Switch, og id Software arbejder på PS5 og Xbox Series X/S ports af spillet.

Doom Eternal

Relaterede teksterIndlæser mere indhold