Dansk
Gamereactor
nyheder
Doom VFR

Doom, Fallout 4, og Skyrim VR får udgivelsesdatoer

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Udviklerne hos Bethesda er blandt de første til for alvor at understøtte VR, og vi ved allerede at de arbejder hårdt på VR-udgaver af deres tre største spil, Fallout 4 VR, Doom VFR og Skyrim VR. Nu har alle tre fået udgivelsesdatoer.

Bethesda har offentliggjort alle tre datoer på samme tid. Det hele starter med Skyrim VR, der for nu udkommer eksklusivt på PlayStation VR d. 17 november. Derefter rammer Doom VFR HTC Vive og PlayStation VR d. 1 december, og til sidst udkommer Fallout 4 VR, der lader til kun at komme til HTC Vive, d. 12 december.

Med denne trio af spil lader det til at VR-ejere endelig kan udforske en gigantisk åben og detaljeret verden i VR... og dræbe dæmoner.

Doom VFR

Relaterede tekster

5
Doom  VFR virker ikke med Oculus Rift

Doom VFR virker ikke med Oculus Rift

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Virtual Reality-spillet Doom VFR udkom den 1. december på både PC og PlayStation 4, men flere PC-spillere har rapporteret om at spillet går ned hvis man bruger et Oculus...

1
Doom VFR blev vist frem til E3

Doom VFR blev vist frem til E3

NYHED. Skrevet af Anders Baad Mai

Så blev der vist nyt legetøj til vores VR-headset. Og denne gang er det i den blodige ende. Doom kommer til VR-formatet i år, og i forbindelsen med annonceringen fik vi...Indlæser mere indhold