Dansk
Gamereactor
nyheder
Doom VFR

Doom VFR virker ikke med Oculus Rift

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Virtual Reality-spillet Doom VFR udkom den 1. december på både PC og PlayStation 4, men flere PC-spillere har rapporteret om at spillet går ned hvis man bruger et Oculus Rift-headset når spillet starter op.

Bethesda Softworks har også været tavse om hvilke headset Doom VFR ville komme til at understøtte, og ifølge UploadVR stopper spillet ganske enkelt med at virke, hvis man benytter sig af det førnævnte Oculus Rift-headset. Spillet er også kun officielt annonceret til HTC Vive og PS VR, men det er lykkedes en gruppe spillere at kunne bruge Lenovo's Windows-baserede headset, så det lader til at det nærmere er en blokering af Oculus Rift i stedet for kun at understøtte HTC Vive.

I skrivende stund er Bethesda Softworks' søsterfirma ZeniMax i en retssag mod Facebook, der ejer Oculus Rift, så det kunne også meget vel være grunden til manglende understøttelse i skrivende stund.

Doom VFR

Relaterede tekster

5
Doom  VFR virker ikke med Oculus Rift

Doom VFR virker ikke med Oculus Rift

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Virtual Reality-spillet Doom VFR udkom den 1. december på både PC og PlayStation 4, men flere PC-spillere har rapporteret om at spillet går ned hvis man bruger et Oculus...

1
Doom VFR blev vist frem til E3

Doom VFR blev vist frem til E3

NYHED. Skrevet af Anders Baad Mai

Så blev der vist nyt legetøj til vores VR-headset. Og denne gang er det i den blodige ende. Doom kommer til VR-formatet i år, og i forbindelsen med annonceringen fik vi...Indlæser mere indhold