Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Dota 2

Dota 2 ESL One Berlin Major afholdes i april

Turneringen vil se de 18 bedste hold fra hele verden konkurrere om en andel af en præmiepulje på $500.000.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

ESL FACEIT Group har meddelt, at konkurrencedygtige Dota 2 vil være på vej til Tyskland i foråret. Landet vil være vært for ESL One Berlin Major og vil se de 18 bedste Dota 2 hold konkurrere om en andel af $ 500.000 præmiepuljen samt point for The International 12, som vil blive afholdt på et tidspunkt i slutningen af 2023.

Vi får at vide i en pressemeddelelse, at Berlin Major vil blive afholdt mellem 26. april og 7. maj og vil blive afholdt på Velodrom i byen. Med hensyn til hvordan de deltagende hold vil blive besluttet, bemærkes det, at de bedste to-til-fire hold fra hver region i Dota Pro Circuit vil være til stede (at dømme efter resultater fra Spring Tour), og at formatet for begivenheden vil være et bedst af to round-robin to-gruppespil, alt sammen før de seks bedste hold fra begivenheden går videre til en dobbelteliminering Playoff Stage.

Billetter til arrangementet sættes til salg senere i dag, og du kan se handlingen, når den finder sted i april/maj lige her.

Dota 2

Relaterede teksterIndlæser mere indhold