Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder

DR dropper officielt Disney Sjov efter mere end 30 år

Et program mange har kære minder om bliver skrinlagt fra næste år.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I mere end 30 år har børn og barnlige sjæle markeret starten på weekenden med "Disney Sjov" på DR1 fra kl. 19. Her har man kunne se programmer som Bubbi Bjørnene, Peter Plys, Chip & Chap og meget, meget mere.

Men nu slutter Disney Sjov altså officielt. DR har bekræftet via Ritzau, at fra 2023 så er der ikke mere Disney Sjov, i stedet vil samme plads blive brugt på en nyt program ved navn "FredagsTamTam", som ligeledes skal være et familiesamlingspunkt.

"DR ønsker at give de danske børnefamilier et stærkt animationstilbud, der både sikrer det bedste indhold fra ind- og udland og styrker afsættet i dansk og nordisk kultur og tradition. Markedet er nu modent til, at vi kan realisere denne ambition", siger DR's direktør for Kultur, Børn og Unge, Henrik Bo Nielsen.

Der er en lille teaser for FredagsTamTam lige her.

DR dropper officielt Disney Sjov efter mere end 30 år


Indlæser mere indhold