Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Arma III

Drag i krig på Bornholm med nyt Arma III-mod

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Tidligere på året genskabte Geodatastyrelsen som bekendt Danmark i 1:1-skala i Minecraft, og om det er dét, der har været den danske modder Egil Sandfelds inspirationskilde, skal vi ikke kunne sige. Men han har i hvert fald bygget Bornholm i krigsspillet Arma III.

Bornholm i Arma III-udgave dækker omkring 280 kvadratkilometer, så hel 1:1-skala er det ikke, men det skulle stadig være rigeligt til at lege krig i. Terrænhøjden svinger mellem 30 meter under havets overflade til 182 meter over, og her er 31 byer og landsbyer samt mere end 800 gårde, landhuse etc.

Har du Arma III, eller vil du læse mere om mod'et, så kig forbi spillets officielle forum.

Arma III

Relaterede tekster

Arma IIIScore

Arma III

ANMELDELSE. Skrevet af Nikolaj Kürstein Jepsen

Bohemia åbner op for deres krigssimulation endnu engang, hvor soldater er soldater og brugervenlighed er en myte

2
Rygte: Arma 4 er under udvikling

Rygte: Arma 4 er under udvikling

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Der er rigtig mange store skydespilsserier på markedet, og det er ikke alle der nyder godt af stor bevågenhed, og kan overleve med så meget konkurrence. Arma-serien fra...Indlæser mere indhold