Dansk
Gamereactor
nyheder
Dragon Age II

Dragon Age II-DLC ude nu

Blåstemplet af Felicia Day

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Fra og med i dag kan fans af Dragon Age II kaste sig ud i et nyt eventyr med flere figurer, landskaber og forræderiske fjender i DLC-pakken Mark of the Assassin.

Dragon Age II: Mark of the Assassin er tilgængeligt som download via Xbox LIVE, PlayStation Network samt til PC og Mac til en pris på henholdsvis 79 DKR eller 800 Microsoft- og BioWare-point.

Der bydes på et nyt gruppemedlem (og spilbar figur) ved navn Tallis, som både hvad angår stemme og udseende er skabt med inspiration fra internetsensationen Felicia Day (hende med The Guild-serien, der blandt andet kan ses på Xbox Live).

"Jeg er en kæmpe fan af Dragon Age, og for mig har det at arbejde sammen med BioWare om Mark of the Assassin været virkeliggørelsen af en drøm," udtaler Felicia Day. "De farverige figurer og den spændende historie i Dragon Age er lige præcis det, BioWare er allerbedst til, og den måde, holdet formåede at introducere Tallis i fortællingen på, føltes meget naturlig. Jeg var virkelig glad for at kunne bruge deres utrolige verden som kreativ legeplads, mens jeg udviklede hende som figur."

Yes yes. Hvad siger I? Har I hentet udvidelsen, er den herlig?

Dragon Age II
Dragon Age II

Relaterede tekster

Dragon Age IIScore

Dragon Age II

ANMELDELSE. Skrevet af Nikolaj Kürstein Jepsen

Rollespilssmedene fra Bioware inviterer endnu engang folk til Thedas, denne gang i skoene på Hawke, en flygtning der i løbet af spillet ser sit liv vendt på hovedet.Indlæser mere indhold