Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age

Dragon Quest XI solgte mere end 2 millioner kopier på 2 dage

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Forrige uge annoncerede Square Enix at Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age kommer til Europa i 2018. En annoncering de lavede stort set efter udgivelsen af spillet til Nintendo 3DS og Playstation 4 i Japan. Normalt venter man med at se, om spillet bliver en succes, før man annoncerer det til resten af verden, men Square Enix har været selvsikre med Dragon Quest XI. Og det ser ud til, at de har noget at have det i.

Famitsu afslørede (oversat af Kotaku), at begge versioner af spillet tilsammen har solgt over 2 millioner kopier indenfor to dage. 3DS-versioner ser ud til at have solgt flest kopier, og det skal understreges at de tal ikke medregner digitale salg. Til sammenligning formåede spillet på to dage at sælge næsten så meget som Splatoon gjorde i hele sin levetid.

Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age

Relaterede teksterIndlæser mere indhold