Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Dragon's Dogma 2

Dragon's Dogma 2 er officielt under udvikling

Capcom har teaset seriens fortsættelse i årevis.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For Dragon's Dogma-fans har det været et langt sejt træk, må man sige. Jo, der er blevet introduceret tegneserier og sågar en animeret Netflix-serie, men ikke et pip om en fortsættelse af spiluniverset det alt sammen er baseret på.

Men nu kan vi stoppe med at spekulere, for under det store 10th Anniversary Livestream bekræftede Capcom endelig at de arbejder på en efterfølger, der hedder Dragon's Dogma 2.

"Sorry to have kept you waiting. Dragon's Dogma 2 is currently in development! Everyone in the development team is hard at work creating a game that we hope you will enjoy! Please look forward to it," siger instruktør Hideaki Itsuno.

Spillet bruger RE Engine, og vi kan derfor forvente et signifikant grafisk løft. Der er desværre ikke noget gameplay, og ikke engang nogen reel trailer.

HQ
Dragon's Dogma 2

Relaterede teksterIndlæser mere indhold