Dansk
Gamereactor
gadget-tekster

Dreame H12 Dual

Støvsugning og gulvvask i samme device.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Jeg ved ikke med jer, men selvom at der findes mange lækre robotstøvsugere på markedet, der uden tvivl bliver mere og mere effektive, så er der en elegance i at svinge en støvsuger. Hvad nu hvis der pludselig opstår en situation der kræver hurtig håndtering? Eller at det bare er et enkelt område der kræver din opmærksomhed? Og hvad nu hvis børnene mildest talt går amok i det sekund robotten bakker ud af sin lille garage og kigger med sultne øjne på et uskyldigt, arbejdsomt smadre-offer?

HQ

Ja, så kan sådan noget som Dyson virkelig noget, men det er jo "bare" en støvsuger. Hvad nu hvis man kunne kombinere den hurtige, simple støvsugning med gulvvask? For at være helt fair her, så er det faktisk et koncept der lige nu udforskes af en række forskellige producenter, og vi har allerede testet en af disse i form af Tinecos Floor One S5 Extreme.

Dreame H12 Dual

Dreame H12 Dual er dog på alle måder en mere luksuriøs udgave af den samme idé. Det er samme basale koncept. Du tager den ud af standeren, "knækker" den let for at starte den motor der hjælper med at skubbe den relativt tunge enhed fremad, og trykker på knappen. Så støvsuger den, og vasker dit gulv. Det sker ved hjælp af to tanke, en foran og en bag på den centrale cylinder til henholdsvis frisk og beskidt vand. "Men blandes det støvsugede skidt og snavs sig så ikke med vaskevandet?" Jo, det kan du tro det gør, og det forbliver fortsat det største minus ved den slags enheder, at det at rengøre den enhed der skal rengøre dit hjem er... ja, pinsel.

Du får førnævnte stander med, der kan igangsætte en ret avanceret omgang "self-cleaning", hvor den forsøger at få alt det klamme slam op i den centrale tank, så det ikke sidder og mugner i alle de små afkroge der er nær rullen og oppe i røret. Det lykkedes heldigvis det meste af tiden, men tag ikke fejl; der er mere vedligeholdelse af H12 Dual end der er af Dreames L20 Ultra-robotstøvsuger. Sådan var det også ovre hos Tineco, og det er måske bare lidt sådan at det er.

Dette er en annonce:

Når det så er sagt, så er det meget svært at sætte en finger på selve ydeevnen. H12 Dual er smukt sammensat, og hver eneste komponent føles forsætligt designet og konstrueret. Tanken til rent vand er på 900 milliliter, og den til beskidt er 700 milliliter, og kapacitet og batterilevetid nåede virkelig aldrig at blive et problem, selv når vi tog hele huset på én gang. Du har cirka 40 minutters brug på én opladning, når du både vasker gulv og støvsuger.

Dreame H12 Dual

Det lækre LED-display giver dig et ret solidt overblik over batterilevetid og eventuelle problematikker, og der er en lille højtaler der giver dig et vink med en vognstang hvis der mangler friskt vand, eller at HEFA-filteret eksempelvis skal skiftes.

Maskinen har det specifikke "Dual"-navn fordi den faktisk helt kan droppe gulvvasken. Du får nærmest en helt ekstra enhed med, en separat cylinder der fungerer mere som en Dyson, i det du separerer motoren fra enheden, og placerer den ovenpå støvsugeren. Der hører sågar en separat stander med, som så også betyder at hvis du vil have det hele stående fremme til "quick swaps", så fylder det lidt i bryggerset, eller hvor du nu vælger at placere det hele.

Dette er en annonce:

Det er svært at argumentere imod alsidighed, selv når du betaler for det. Hvis du af en eller anden grund ikke stoler på robotstøvsugere, og gerne vil investere i et stykke udstyr der kan klare to ret kedelige opgaver på samme tid, ja så giver Dreame H12 Dual dig netop det, og meget mere til. Og det skal siges, at Dreame "kun" tager omtrent 4500 for H12 Dual, det er cirka 1000 kroner mindre end en Dyson V15 Detect - og den kan altså kun støvsuge.

08 Gamereactor Danmark
8 / 10
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede teksterIndlæser mere indhold