Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Rocket League

DreamHack San Diego skal have overskriften Rocket League Major

Esportsbegivenheden vil også indeholde Fortnite, Magic: The Gathering, Clash of Clans og Brawlhalla turneringer.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Om et par uger vil fans af esports strømme til vestkysten af Amerika for at deltage i DreamHack San Diego-begivenheden. Den massive begivenhed vil indeholde en række spil og yderligere tilbud, men vil blive ledet af en Rocket League Major, hvor spillerne vil konkurrere om en andel af en præmiepulje på $ 310.000.

Med DreamHack San Diego sat til 7.-9. april vil Rocket League Championship Series' tilstedeværelsen være Winter Major. Men for at tilføje til dette vil begivenheden også indeholde turneringer i Snapdragon Pro Series, U.S. Magic: The Gathering Regional Championship, DreamHack Fighters , og Fortnite, med hundredtusindvis af dollars, der skal vindes på tværs af alle turneringerne.

Men det vil ikke være alt, da DreamHack San Diego vil bringe yderligere aktiviteter, såsom cosplay-konkurrencer og skaberfremvisninger, og endda en eksklusiv visning af The Super Mario Bros. Movie, til at falde sammen med premieren kort før begivenheden starter.

Rocket League

Relaterede teksterIndlæser mere indhold