Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Driveclub VR

Driveclub VR får dig til at kaste op ifølge Digital Spy

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Playstation VR er blevet tilgængeligt for den almene forbruger, og der kommer flere og flere rapporter vedrørende forbrugere der bliver dårlige, når de spiller spil med det nye Playstation VR-headset.

Digital Spy har prøvet kræfter med det nye Driveclub VR, og ifølge dem var det langt fra en behagelig oplevelse. Efter tredive minutters spilletid måtte testeren ud på toilettet, for at få glæden af at gense frokostmåltidet.

Ifølge Digital Spy er der flere faktorer der spiller ind her. Billeder af Driveclub VR ser fantastiske ud, men disse er taget i 4k-opløsning, hvilket forbrugeren aldrig vil opleve, da headsettets opløsning kun er 1920x1080. Udover et grynet billede med brillerne på, så giver den manglende følelse af hastighed, når brillerne først er kommet på, en kvalmende fornemmelse, hvilket skyldes, at dine øjne kan se høj fart, men resten af din krop kan ikke føle den tilhørende effekt det burde have.

Digital Spy testede Driveclub VR med tre testere, og alle tre endte med at flå headsettet af, for derefter at styre direkte mod det nærmeste toilet.

Sam Bishop har også anmeldt vores første Playstation VR-spil Battlezone, hvor han advarer om at spillet kan give en kvalmende oplevelse for visse spillere, hvilket kan se ud til at blive et stort problem. Under udviklingen af Playstation VR samt Oculus Rift, var der flere journalister der også oplevede den kvalmende oplevelse ved at have headsettet på.

Hvordan er din oplevelse med Playstation VR-headsettet?

Driveclub VR

Relaterede tekster

0
Driveclub VRScore

Driveclub VR

ANMELDELSE. Skrevet af Kalle Max Hofmann

Det originale Driveclub udkom sent for to år siden, og var desuden fyldt med fejl. Det var først over tid, at det udviklede sig til at blive et virkelig godt racerspil. VR-versionen udkommer ligesom PSVR til tiden, men har sine egne problemer.

1
Driveclub VR

Driveclub VR

PREVIEW. Skrevet af Philip Lauritz Poulsen

Driveclub kommer til PlayStation VR, og Philip har afprøvet projektet ved et nyligt event.

1
Driveclub VR er et separat projekt

Driveclub VR er et separat projekt

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Der har hersket en del forvirring omkring Driveclub VR, og om hvorvidt spillet eksisterer for sig selv, eller om det er en forlængelse af Driveclub. Dette slutter dog nu....Indlæser mere indhold