Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Driveclub VR

Driveclub-udvikler mener at folk undervurderer PS4 Pro's hestekræfter

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Godt nok er PlayStation 4 Pro ikke noget der ligner lige så kraftfuld som Microsofts kommende konsol, Scorpio, men udvikleren bag Driveclub mener stadig, at folk undervurderer konsollens hestekræfter.

Tidligere instruktør for Evolution, Paul Rustchynsky, har nu delt sine tanker om maskinen via Twitter, og han har sagt følgende:

"Too many people are underestimating the #PS4Pro without having seen it in action #SeeingIsBelieving"

Hvordan konsollen opfører sig ved vi ikke rigtig noget om endnu, men med hele 2 Teraflops mindre i teknisk præstation sammenlignet med Scorpio, er det så ikke naturligt at spillere undervurderer konsollen?

Driveclub VR

Relaterede tekster

0
Driveclub VRScore

Driveclub VR

ANMELDELSE. Skrevet af Kalle Max Hofmann

Det originale Driveclub udkom sent for to år siden, og var desuden fyldt med fejl. Det var først over tid, at det udviklede sig til at blive et virkelig godt racerspil. VR-versionen udkommer ligesom PSVR til tiden, men har sine egne problemer.

1
Driveclub VR

Driveclub VR

PREVIEW. Skrevet af Philip Lauritz Poulsen

Driveclub kommer til PlayStation VR, og Philip har afprøvet projektet ved et nyligt event.

1
Driveclub VR er et separat projekt

Driveclub VR er et separat projekt

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Der har hersket en del forvirring omkring Driveclub VR, og om hvorvidt spillet eksisterer for sig selv, eller om det er en forlængelse af Driveclub. Dette slutter dog nu....Indlæser mere indhold