Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Driver: San Francisco

Driver: San Francisco-problemer

Ubisoft fjerner online-koder

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Ubisofts nyeste spil Driver: San Francisco kræver, som mange andre nye konsolspil, at man indtaster en særlig engangskode før man kan spille online. Køber man spillet brugt, er man nødt til at købe en ny kode gennem Ubisoft, for at kunne gå online.

Det er i hvert fald meningen, men de koder, der fulgte med Xbox 360-udgaven af spillet i USA, virker tilsyneladende ikke. En fejl på trykkeriet har gjort, at de sidste cifre i koden har manglet. Det har ført til så mange henvendelser fra frustrerede brugere til Microsoft Live Support, at de ganske enkelt har valgt at gøre koderne gratis. Derfor bliver spillet i fremtiden bliver gratis at spille online, i hvert fald i USA.

Samtidig har Ubisoft annonceret, at de leverer gratis DLC den 15. september. Den dag får alle 12 nye ruter til alle online modes. De efterfølgende uger vil der bliver leveret 10 nye ruter om ugen.

Driver: San Francisco

Relaterede tekster

Driver: San FranciscoScore

Driver: San Francisco

ANMELDELSE. Skrevet af Eerik Rahja - GR FI

Et besøg på San Franciscos gader redder Driver-serien fra en ukontrolleret udskridning og hiver den tilbage på rette spor. Viu anmelder Driver: San Francisco.Indlæser mere indhold