Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Evil Within 2

Du kan gennemføre The Evil Within 2 i førsteperson

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Der er nogle enkelte scener i The Evil Within 2 hvor spillet ses i førsteperson, men det er nu muligt at gennemføre hele spillet ved at se hele oplevelsen gennem Sebastians øjne.

Det er dog kun muligt at spille The Evil Within 2 som et skydespil på PC, og for at aktivere dette skal spilleren først aktivere konsolkommandoen i Steam. Dette gøres ved at højreklikke på spillet i dit Steam-bibliotek, for derefter at klikke egenskaber. Her skal du klikke på "angiv startparametre", for derefter at tilføje linjen +com_allowconsole 1.

Når dette er gjort, kan du trykke på knappen "insert" på dit tastatur, hvorefter du i konsollen skal skrive pl_FPS 1, hvorefter hele spillet kan opleves i førsteperson. Er du ikke helt overbevist kan du se hvordan spillet udspiller sig som førsteperson her.

The Evil Within 2

Relaterede tekster

5
The Evil Within 2Score

The Evil Within 2

ANMELDELSE. Skrevet af Claus Larsen

Claus har ventet spændt på en efterfølger lige siden originalens udgivelse, og han kan glædeligt rapportere, at The Evil Within 2 indfrier alle forventninger.Indlæser mere indhold