Dansk
Gamereactor
lifestyle
Marvel Animation’s X-Men '97

Du kan nu bo i X-Men-palæet eller Up-huset via Airbnb

11 ikonhuse er blevet afsløret af virksomheden.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Airbnb har været vært for et par forskellige skøre og skøre Icon huse gennem årene, hvor måske den seneste og mest mindeværdige af flokken er Shrek's Swamp. Men nu udvider virksomheden denne vanvittige turismeindsats ved også at afsløre 11 nye ikonhuse, baseret på en række forskellige mærker og mennesker.

Måske er den mest interessante af flokken en fuld kopi af X-Men '97 's Mansion, som beskrives som en "2D animeret genskabelse af Marvel Animations X-Mansion i Westchester, New York. Du vil opdage dine mutantevner og endda træne i farerummet."

Hvis det ikke tager din lyst, kan du tage til New Mexico for at bo i et flydende hus lavet til at ligne Carl Fredricksens hjem fra Up. Airbnb tilføjer: "Du vil udforske Carls verden i denne detaljerede genskabelse af hans hjem, komplet med mere end 8.000 balloner."

Dette er en annonce:

Der er også Icon huse dedikeret til Scuderia Ferrari til Formel 1 fan i dit liv, et hus lavet til at ligne følelserne hovedkvarter i Inside Out 2, plus muligheder for at bo på Prince's Purple Rain House i Minnesota, Doja Cat stue, Kevin Harts Coramino lounge for en aften, og meget mere.

Tjek den fulde skifer af lister på linket ovenfor.

Marvel Animation’s X-Men '97Marvel Animation’s X-Men '97
Dette er en annonce:

Relaterede teksterIndlæser mere indhold