Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
lifestyle
Marvel's Spider-Man 2

Du kan nu købe symbiot-fyldte Spider-Man Adidas-sneakers

Der er ikke noget bedre fodtøj til at forberede sig på Insomniacs kommende efterfølger.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom det ikke ser ud til at være et officielt produkt, der er blevet skabt i tråd med Insomniac's kommende Marvel's Spider-Man-efterfølger, behøver enhver, der har set frem til Marvel's Spider-Man 2 og søgt efter yderligere godbidder for at fejre den eksklusive PS5, ikke lede længere.

Fordi Adidas er gået sammen med Marvel for at skabe et sæt sneakers, der har det ikoniske røde og blå farveskema fra Spider-Man, men denne gang med et symbiotisk twist. Skosålerne har et sort netlignende mønster, der tydeligt viser, at Venom har fået tænderne i dette par spark.

Skoene sælges udelukkende hos Tillys og koster $ 219.99 og er et online eksklusivt produkt, der kun kommer i et farvemønster.

Vi får at vide i beskrivelsen, at disse sko er et "spændende og moderigtigt fodtøjsvalg for fans af den ikoniske Marvel-superhelt. Disse sneakers har iøjnefaldende design, der hylder den netslyngende helt, og indeholder ofte Spideys karakteristiske røde og blå farvetema og ikoniske edderkoppesymbol. Uanset hvor du går, sørger disse sko for, at komforten er med på turen."

Dette er en annonce:

Vil du få et par Spidey sneakers til at forberede dig til Spider-Man 2?

Marvel's Spider-Man 2

Relaterede teksterIndlæser mere indhold