Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Kingdom Come: Deliverance

Du kan snart spille som en kvindelig hovedperson og have et kæledyr i Kingdom Come: Deliverance

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Udgivelsen af Kingdom Come: Deliverance bragte en lang række fejl og problemer med sig, og efter lang tids arbejde lader det til at udvikleren Warhorse Studios har fået fjernet størstedelen af fejlene. Nu afslører udvikleren den kommende DLC, der introducerer en ny hovedperson samt kæledyr.

Oprindeligt var det kun muligt at spille som manden Henry, der er søn af en smed, men den kommende DLC tilføjer muligheden for at spille som kvinden Theresa, der desuden ses i starten af spillet når man spiller som Henry. Spilltes anden DLC introducerer desuden en hund som følgesvend, der gør spilleren opmærksom på fare, og går desuden på jagt sammen med dig, ligesom det for eksempel var tilfældet med Dogmeat fra Fallout 4.

Var du blandt dem der støttede spillet under Kickstarter vil de kommende DLC-pakker være gratis, og for dem der har købt spillet på traditionel vis vil disse kunne tilkøbes for et mere beskedent beløb.

Kingdom Come: Deliverance

Relaterede tekster

Kingdom Come: DeliveranceScore

Kingdom Come: Deliverance

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Fischer

Warhorse Studios har valgt at fjerne alt det magiske i deres RPG, og har på den måde skabt noget ganske magisk.Indlæser mere indhold