Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Final Fantasy XV

Du kan spille som Power Rangers i Final Fantasy XV

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Noctis og hans kumpaner var hovedpersonerne i 2016's Final Fantasy XV. Et spil der sidenhed har fået en masse nyt indhold og endda er blevet genudgivet i mobilformat.

Én ting, der dog ikke har været muligt indtil nu, er at transformere Noctis og vennerne til Power Rangers. Hvis det er en opdatering, du har gået og ventet på - eller bare en opdatering, du ikke vidste du savnede - så frygt ej; en modder har transformeret din urealistiske drøm til realitet. Denne mod er til PC versionen af spillet, og den tillader dig at transformere drengene om til den grønne, røde, sorte og blå Power Ranger.

Ud over det nye udseende, gik Jazneo skridtet videre, og lavede også om på våbene, så de passer bedre til deres nye outfit. Du kan se den helt uofficielle trailer her.

Final Fantasy XV

Relaterede teksterIndlæser mere indhold