Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
lifestyle

Du kan være den nye ejer af en dinosaur kaldet Barry

Det for det meste komplette skelet af Camptosaurus er indstillet til at gå på auktion i Paris.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Har du nogensinde ønsket dig din egen dinosaur? Nå, nu kan du, så længe du har plads nok. Åh, og omkring $ 1.28 millioner til overs.

Så meget er et Camptosaurus-skelet, kendt som Barry (selvom vi er sikre på, at han ikke har noget imod, hvis du ændrede hans navn) indstillet til at gå efter på en auktion i Paris. Først opdaget i 90'erne er Barry et ganske sjældent fossil, idet det meste af ham holdes sammen. Arkæologer har arbejdet dag og nat for at genoprette 90% af hans kranium. Resten af skelettet er også omkring 80% komplet.

Ikke mere end et par dinosaureksemplarer går på auktion hvert år, da de ofte opbevares af museer og laboratorier. Barry vil blive vist frem for offentligheden inden sit store salg, som skal finde sted senere i oktober.

Vil du have denne dino til at dekorere din stue?

Dette er en annonce:
Du kan være den nye ejer af en dinosaur kaldet Barry

Tak, Reuters.Indlæser mere indhold