Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
NYHED - SPONSORERET INDHOLD

Du vil ikke gå glip af Armored Core VI: Fires of Rubicon

FromSoftwares seneste titel udkommer på fredag, og vi undersøger, hvorfor du skal glæde dig til den, og giver dig muligheden for at vinde nogle Armored Core-godter.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Det næste spil fra den anerkendte og elskede japanske udvikler, FromSoftware, får sin debut senere i denne uge. Fredag den 25. august udkommer Armored Core VI: Fires of Rubicon til PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One og Xbox Series X/S-konsoller.

Mange af jer er uden tvivl allerede klar til at kaste jer over sci-fi-action-RPG'et, men hvis du er i tvivl, har vi lavet en nyttig video, der viser, hvorfor du bør glæde dig til den seneste del af Armored Core-serien.

Vi tager et kig på fortællingen, som ikke kræver kendskab til serien for at kunne nydes, såvel som den retningsuafhængige kamp og de avancerede tilpasningssystemer, der giver dig mulighed for at bygge lige præcis den mech, der passer til din spillestil.

Det er næsten overflødigt at sige, at hvis du har ledt efter et par grunde til at købe Armored Core VI: Fires of Rubicon, vil denne video forhåbentlig hjælpe dig.

HQ

Og hvis du ser dig selv som lidt af et Armored Core-geni eller er interesseret i at vinde nogle spændende genstande baseret på den kommende titel, kan du prøve kræfter med quizzen herunder og få chancen for at vinde seje præmier, herunder en lavalampe, en T-shirt og en kasket.

Relaterede teksterIndlæser mere indhold