Dansk
Gamereactor
nyheder
Star Wars Outlaws

Dukker Boba Fett, Cad Bane og The Force op i Star Wars Outlaws?

Hvor direkte forbundet bliver denne fortælling med det bredere Star Wars-univers?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For nylig så vi en masse Star Wars Outlaws-gameplay, som fik os til at glæde os endnu mere til Kay Vess' eventyr, når vi selv får lov til at spille spillet om et par måneder. Lige efter Ubisoft Forward-præsentationen snakkede vi med spilinstruktør Mathias Karlson og narrativ instruktør Navid Khavari og forsøgte at få dem til at komme med nogle hentydninger til potentielle cameo-optrædener.

"You're going to hate me," begynder vores interviewer David Cabellero, da han ved, at han stiller nogle spørgsmål, som han sandsynligvis ikke vil få et direkte svar på. Vi fortsætter med at se, om vi kan få bekræftet små roller til dusørjægere som Cad Bane og Boba Fett.

Khavari smilte bare, og slog gentagne gange fast at "August 30th is a great date." Vi ved dog at Qi'Ra kommer til at dukke op, selvom at hun ikke bringes til live af Emilia Clarke denne gang:

"Qi'ra absolutely will appear in Star Wars Outlaws and we have a fantastic actress, Tamara Payne, who has really brought a fantastic performance to Qi'ra as well."

HQ

Relaterede teksterIndlæser mere indhold