Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Grim Dawn

Dungeon crawler-special: Grim Dawn

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det lyder næsten som starten på et eventyr, men engang for lang tid siden (2006) udkom der en dungeon crawler ved navn Titan Quest, der på trods af nogle ret forfærdelige fejl ved lanceringen, med tiden udviklede sig et helt igennem godkendt spil i genren. Udgiver-problemer betød at det aldrig blev til en officiel efterfølger, og i stedet startede en del af mandskabet bag spillet deres eget team, lånte teknologien bag spillet, søgte hjælp fra Kickstarter og lavede Grim Dawn.

Man kan stadig kun købe adgang til en ufærdig version af spillet, men rammerne for en helt igennem solid dungeon crawler, men egne ideer, høj sværhedsgrad og en baggrund bestående af glimt af en dystopisk fremtid er allerede på plads.

HQ

Relaterede tekster

0
Dungeon crawler-special: Grim Dawn

Dungeon crawler-special: Grim Dawn

NYHED. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Det lyder næsten som starten på et eventyr, men engang for lang tid siden (2006) udkom der en dungeon crawler ved navn Titan Quest, der på trods af nogle ret forfærdelige...Indlæser mere indhold