Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Incredible Adventures of Van Helsing II

Dungeon crawler-special: The Incredible Adventures of Van Helsing II

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det nyeste Van Helsing-eventyr er hverken listens flotteste eller dybeste bud, men skaber i stedet sin egen niche ved at gå sine helt egne veje, og ikke holde sig slavisk til de regler som genren normalt foreskriver. Det betyder blandt andet originale monsterdesigns, kontrol over to figurer på samme tid, og et uudførligt bonuskapitel hvor spillet på det nærmeste forvandles til en loot-dreven Tower Defense-blanding.

The Incredible Adventures of Van Helsing II tager ikke sig selv voldsomt seriøst, men indeholder masser af dybde og originale ideer, hvilket betyder at enhver fan af genren sagtens kan ende med at smide masser af timer efter det.

HQ

Relaterede tekster

0
Van Helsing II på vej til Xbox One

Van Helsing II på vej til Xbox One

NYHED. Skrevet af Katrine Baumgardt

Det andet kapitel af Van Helsings historie udkommer til Xbox One i næste måned. NeocoreGames annoncerede, at efter successen med deres første spil på konsol, var de...

0
Alternativer til Diablo

Alternativer til Diablo

NYHED. Skrevet af Lee West

Den nyeste udvidelse til Diablo III kaldet Diablo III: Reaper of Souls har som bekendt solgt knap 3 millioner eksemplarer siden lanceringen. Men måske har du fået nok af...Indlæser mere indhold