Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Torchlight II

Dungeon crawler-special: Torchlight II

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Runic Games bliver ganske simpelt ved med at imponere, for mini-udvikleren der blev grundlagt af nogle af de oprindelige Diablo-udviklere, er endnu ikke stoppet med at udvide Torchlight II der ellers udkom for knapt to år siden. Det betyder at spillet siden sin udgivelse er blevet åbnet drastisk op, således at brugere selv har kunnet pille ved spillereglerne og tilføje nyt indhold.

Resultatet er at man nu kan hente alt fra nye figurer til nye skills, baner, effekter og hele episoder som differentierer sig drastisk fra originalspillet - alt sammen gratis.

HQ

Relaterede tekster

Torchlight IIScore

Torchlight II

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Runic Games er tilbage med endnu et eventyr i form af den længe ventede Torchlight II. Nu med multiplayer. Thomas anmelder.

5
Torchlight-udvikler Runic Games lukker

Torchlight-udvikler Runic Games lukker

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Udvikleren Runic Games, der står bag Torchlight-serien samt Hob, er ophørt. Udvikleren ejes af Perfect World Entertainment, og de har lukket studiet ned grundet et ønske...Indlæser mere indhold