Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Dungeon Defenders II

Dungeon Defenders II - Interview

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Dungeon Defenders overraskede mange gamere ved at tilbyde en herlig blanding af rollespil og tower defense-strategi. Spillet dukkede endda op på mobiler, hvor det også imponerede.

Nu er Trendy Entertainment på vej med mere. Blandt andet en MOBA-lignende del. Udviklerens Josh Isom fortæller om den nye konkurrencedel i Dungeon Defenders II, såvel som nogle af forandringerne til co-op.

HQ

Relaterede tekster

0
Dungeon Defenders konsoleksklusiv på PS4

Dungeon Defenders konsoleksklusiv på PS4

NYHED. Skrevet af Lee West

Den anderledes blanding af tower defense og rollespil, Dungeon Defenders, har allerede gået sin sejrsgang på mobiler, konsoller og PC. Efterfølgeren, Dungeon Defenders...

0
Dungeon Defenders II - Interview

Dungeon Defenders II - Interview

NYHED. Skrevet af Lee West

Dungeon Defenders overraskede mange gamere ved at tilbyde en herlig blanding af rollespil og tower defense-strategi. Spillet dukkede endda op på mobiler, hvor det også...Indlæser mere indhold